Simply Forever

Доставка

Поръчване на продукт
Поръчването на продукт от FOREVER.BG е много улеснено. След като сте си избрали продукт или продукти и сте ги прибавили към чантата е нужно да попълните формата с необходимата информация за извършване на доставката. Данните са строго конфиденциални и се използват единствено и само като информация за това на кого и къде да извършим доставката на поръчания продукт или продукти.
Моля проверете дали личните ви данни и данните за адреса на доставка са верни. 

 

 

Конфиденциалност
FOREVER.BG изисква следната информация за потребителите на този сайт:

Собствено име, фамилия, имейл, телефон и адрес за доставка на потребителя.

Ние използваме тази информация за обработка на поръчките, подобряване на обслужването и за комуникация с нашите клиенти относно продукти, услуги и промоции. Ние пазим строго информацията,получена при работата ни с Вас - нашите клиенти.

FOREVER.BG се задължава да не разкрива, отдава или продава Вашата лична информация на трети страни с маркетингови цели.

FOREVER.BG се задължава да не разкрива Вашата лична информация пред други потребители, без Вашето изрично съгласие.

 

Куриер

Доставките се извършват чрез куриерска фирма "СПИДИ".Заплащането е чрез наложен платеж се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера.

 

Цена на доставка
Цената на доставката се надчислява от куриерската фирма и е за сметка на клиента. Суми за доставка не се възстановяват при никакви обстоятелства.


Условия за връщане на закупена стока
Можете да върнете закупена стока до 7 (седем) календарни дни след получаването й от куриера като преди това задължително ни уведомите чрез e-mail или телефон. Стоката трябва да бъде върната в състоянието, в което е била изпратена, в оригиналната си опаковка.
Няма да възстановим стойността на продукти, които са били (или изглеждат) носени, по които има повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин не са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска услуга, позволяваща проследяване на пратката.
Връщането задължително става с услуга "от врата до врата" или от "офис до врата".
Не изпращайте стоката с услуга наложен платеж. Ние ще откажем получаването й в такъв случай.

След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена по един от следните начини:
- по посочена от Вас банкова сметка
- чрез пощенски запис
без направените разходи по превода или пощенския запис.
Възтановяването на суми чрез пощенски запис отнема до 5 (пет) работни дни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simply Forever