Simply Forever

Условия за ползване

Добре дошли в FOREVER.BG!

Това са нашите условия за ползване на сайта:

1. Използването на FOREVER.BG означава че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.

2. Ние запазваме правото във всеки един момент да променяме тези условия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.

3. Ние запазваме правото да променяме архитектурата на сайта което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи.

4. Правата върху цялото съдържание на нашия сайт като изображения, модели, приложения, както и други са собственост на FOREVER.BG . При копирането и използването им за цели извън обичайната дейност на сайта, извън изрично посочените от Нас случаи, ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права- чл. 93е , ал. 3 във вр. с чл. 94.

5. Всички предложения, идеи и други пратени от потребител на FOREVER.BG стават автоматично Наша собственост и не се дължи обещетение или каквато и да е компенсация за ползването им.

6. Вие сте съгласни, че FOREVER.BG може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения както и за текущи промоции.

7. Нашия сайт предлага продуктите с действителните им цветове. Ако имате проблеми с точното им изображение променете настройките на монитора си. Ние не носим отговорност ако вашият монитор не изобразява точните цветове.

8. При извършена покупка на стока от клиент,FOREVER.BG поема отговорността за доставка на стоката, цената, качеството, вида, материята и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката с наложен платеж.

9. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди и след депозирането й като ни информира за това на посоченият е-mail и телефон в графа контакти.Всяка заявка се извършва на български език.

10. Електронен магазин Forever Shop се придържа към етичният кодекс на БАЕТ /www.baet.net/.

11. Всички цени са в български лева с начислен ДДС.

12. За всички въпроси неуредени в тази глава се прилага българското законодателство.

 

Simply Forever